Tidsinställt nr 2


Tidsinställt nr 1

Nu sitter jag på planet om allt går till som det ska. Annars har väl planet kraschat någonstans i ödemarken. Kanske i indiskaoceanen, då är jag säkert redan uppäten av hajar :´(

Sitter på arlanda nu. Dricker juice och ät...

Sitter på arlanda nu. Dricker juice och äter godis. Vi har checkat in våra väskor, blev ett litet problem då men det löste sig. Visst blir det alltid problem när man reser någonstans?


Stänger av datorn nu.

Ska stänga av datorn nu och packa ner den. Har gjort några tidsinställda inlägg ;) Kommer fram klockan 12 på dan i thailändsk tid (runt 7 på morgonen i svensk tid). Så då ska vi bara åka till hotellet ta det lungt vid poolen. För jag kan tänka mig att vi blir ganska trötta efter resan.. Hejdå!

Åker om en timme, och jag är redan klar..

Min Thailand-bank ska växla alla pengar till bath (thailändsk valuta) så fort jag kommer till arlanda!
Lite töntig bild på mig just nu, hehe ;) Man kan ju inte åka till thailand med vinterjacka, så då får det bli något som är ganska varmt ändå, men som inte tar så mycket plats i resväskan.. fleecejacka & mjukisbyxor! :)

Ny kategori:

Ifall jag bloggar från Thailand, vilket jag ska om internett funkar som det ska där, så tänkte jag att det blir bra med en kategori för det! :) <3

Har några saker jag måste göra idag..

Godmorgon, gääsp! Jag vaknade av mig själv nu! :O Men jag är så jävla taggad! Nej, nu ska jag ta en ordentlig frukost. Sen måste jag ladda ner musik till mobilen, packa klart, leta efter några grejer jag måste ha inför resan men inte hittar, Ta ett bad/ duscha och lite annat innan klockan fyra. För då åker vi till arlanda! :D
En frukost i Thailand, förra året :´)

Utkast: Jan. 28, 2011

Nu ska jag sova. Måste vara utvilad inför imorgon ;) Godnatt, puss! ♥

Blir uppdatering från Thailand!

Jag har en nyhet! Jag ska ta med min dator till Thailand! (mamma ska bära den, haha xD) Så det kanske blir ett inlägg per dag eller något. Nu kanske ny tänker "Ska hon blogga på semestern? Nolife" eller något, hahaha :) Men det blir faktist bara kul för mig att läsa senare vad jag gjorde i Thailand. Som en opersonlig dagbok!
De blir väll kul att läsa om vad jag gör i Thailand? :)

Varmdusch.

Hej. Nu lysssnar jag på bra musik, och dricker te :) Efter jag kom hem frös jag som in i helvete. Jag tog världens varmaste/ längsta duschen, det var så skönt att jag inte ville gå ut ur duschen. Sen satte jag på mig myskläder, och satte mig i soffan. Och nu sitter jag här :)
Hade egentligen tänkt att gå till gården ikväll, men jag har så mycket att göra. Måste packa det sista, ladda ner musik till mobilen osv. Inatt måste jag verkligen sova ut, man får inte mycket sömn på planet inte :/
Har kollat vädret inför resan. Det verkar vara toppenväder, förutom en dag då det skulle vara lite molnigt och kanske skulle regna. Men den dagen kan jag ju gå på spat eller åka till phuket town och shoppa? :)
Men nu ska jag ladda ner muusic :P ♥

Svar på kommentarer

1. Vad kul att du gillar min blogg. Kan försöka komma på något som ni kan kommentera till :)
2. Jo, det kan jag göra. Men det är bara det att jag aldrig hinner fixa med systemkameran. Men snabba webcambilder funkar ju, men det blir aldrig lika bra.. :)

Lunch hos Ebba

Nu är jag hemma hos Ebba över lunchen. Vi har ätit nudlar, men nu måste vi tillbaka till skolan. Så hejdå! Boggar när jag kommer hem :) ♥


Dagen innan Thailand.

Hej dålig statistik, inga kommentarer? Det är inte kul att blogga när det är så få som kommenterar -.-
Visst, jag tycker inte heller det är så kul att kommentera andras bloggar. Men nu börjar det bli lite tråkigt att blogga.. när ingen kommenterar eller något :/

Skridskor imorgon..

Ebba gick för ett tag sen, hon har hjälpt mig med packnngen och så har vi kollat på bilder från phuket och grejer. Hon ska ju också åka dit om ung 3 veckor så det är lite kul att prata om det, haha :)
Åå, jag blir bara så himla glad när man gräver fram shortsen och bikininarna från garderoben. Dock är det bara ett par av mina shorts som fortfande passar :/ Får köpa där i Thailand!
Imorgon ska vi åka skridskor med skolan. Asså jag tänker INTE vara med. Tänker skolka, orkar inte bära med mig med skridskor och hjälm hela dan och allt..

Ebba här

Nu sitter jag och Ebba i Isaks rum. Vi spelar spore, haha! Ebba ville det den tönten ;d
Efter skolan drog jag, Ebba till stan. Vi skulle egentligen följa med Emilia och köpa en onepiece. Men det blev inte så. Men jag och Ebba åkte iaf till t-centralen, jag köpte en jätte rolig bok som man kan ha när man reser. Perfekt till Thailand ju! Kanske visar bild sen :) Men nu ska Ebba logga in på facebook. Hejdå! :)

Dagens facelook

Nu drar jag till skolan. Yees Torsdag idag! Juuuste, har ni sett mig i tidningen? Asså vad fan gör jag för nått?
Sitter och petar mig på munnen och kollar i kors typ :O Jag visar bild när jag kommer hem! ♥

Lite planer inför resan.

Sådär då. Nu har jag packat typ hälften, sen förutom det, är det massa små saker jag inte kan packa än. Som tandborste, sminkborttagning, kameraladdaren och sånt.. Men jag känner att det är väldigt nära nu. Tre dagar! Snart två..!
Jag har skrivit upp lite ställen och sånt jag vill besöka där. Frammförallt en jätte mysig night-market där i Phuket! Sen vill jag åka till Phiphi island, och Monkey island (a) Phiphi island värkar ju helt underbart ♥

Right now..


Baka kladdkaka.

Nu är jag hemma från skolan. Jag och Filippa fick lite ryck att baka kladdkaka! mums ;P

"När jag är vuxen" i collage!


Fyra dagar kvar.

Puuh! Nu var allt klart då. Dom ställde massa frågor om rasism, och typ ginger och sånt. Det var faktist rätt så kul, sen fota dom oss med typ fem meter långt objektiv, haha. Sen efteråt åt jag middag, och tog en lång dusch och drömde mig bort till Thailand om fyyyyra dagar! :D
Hade faktiskt tänkt börja ta fram resväskan och checka av några saker från packlistan idag. Vi får se om jag orkar :/
Isak på sista bilden. Gud vad jag läängtar/saknar! :D

Snart kommer dom från tidningen!

Snart kommer dom från tidningen. Har fixat mig lite, men orkar verkligen inte fixa mig. Jag skulle precis ta ett bad när mamma ringde och sa att dom kommer snart. Lite panik dära ;)
Men imorgon får ni iaf kolla i tidningen om ni ser mig, min syster, och mamma på bild. Haha, vet inte ens vad dom ska intervjua om :/
Aja får ser hur det går.. :)

Glömmer bort.

Ibland glömmer jag vad du har betytt  för mig. Tänker på allt ont, låter det goda försvinna.
År senare, kommer jag ihåg. Saknar det. Saknar dig.

Ska jag vara med i tidningen?

Mamma sa att några hade frågat henne om hon och "hennes barn" ville vara med i tidningen imorgon? :O
Jag vet inte riktigt vad det handlade om, men dom skulle typ ställa några frågor om böcker eller nått, Haha :/
Men jag vet inte om jag vill vara med? Det skulle vara bild på oss och allt. Hmm..

Channing Tatum

Hoooot! ;) ♥

"Juste vi har ju sovmorgon"

Jaha, jag som har stresstat hela morgonen. Sen sa jag till Filippa "Ska vi gå nu?" hon ba "aa, för det tar ju en timme att gå till skolan..?"
Då kom jag på det. Haha! Tänkte lägga upp outfitbild. Men jag har verkligen inget intressant på mig, haha. Bara jeans, linne, tjocktröja (a) Men ni fick en liten facelook här uppe :)

Sista chansen

Nu är det sista chansen att rösta på mitt bidrag. Imorgon får man reda på vinnaren.. så kom igen nu! Rösta på mig här! (klicka på texten).

The sunside

Nu ska jag se på Solsidan. Som börjar om tre minuter såg jag nu! måste gå ;S

Filippas öga.


Ute på isen

Kom hem för ett tag sen, var ute på isen med familjen. Skulle egentligen göra något med Elin och Julia idag, men min mobil har typ halvt gått sönder så har inte kunnat ringa dom. Så det blev en promenad ist ;)
Här är lite bilder :) ♥
Fågeln.
Ute på isen
Nils spår i snön, haha :)

Kommentera!

Statistiken går uppåt (y) Men får bara massa reklam som kommentarer. Typ: hej, söt blogg! Glömm inte att jag har frågestund på min blogg! Hej, var med i dagens blogg! Osv.. -.-
Kommentera roliga saker ist om ni fattar? :) ♥

Kom precis upp från badet

Kom precis upp från badet, gud vad skönt! :)
Låg bara i min annsiktsmask och läste/bläddrade i boken här uppe, nice. Kom precis på att nu, om en vecka, sitter jag och mamma säkert på arlanda express/bilen/bussen (hur vi nu tar oss dit) på väg mot flygplatsen! helt sjukt :D

Nail color

Nu har jag målat naglarna. Dagens planer är att springa på springbandet och sedan ta ett bad! (a) ♥

Godmorgon


Utsikt över stockholm

Vi har gäster hemma. Typ alla grannar i de närmaste radhusen bredvid oss. Massa barn som springer runt, gud vad man blir trött efter ett tag. Haha -.- :)
Orkade inte gå till gården efter hela dan och allt. Så det blev hemmakväll idag. Skönt egentligen, är fett trött! 
En till bild från idag, kanske lägger upp fler imorgon eller nått :)

Stockholms bilder.

Åkte ju till stan med Julia. Här några bilder ♥ ENJOY!

Till stan med Julia

Nu ska jag och Julia åka in till stan, tar med mig min kamera så kanske blir några bilder senare här på bloggen. Fett skönt med Fredag idag! Bloggar mer när jag kommer hem. Hejdå!

Sovmorgon till 10.40 imorgon

Hej! Nu ligger jag i sängen. Borstat tänderna och allt sånt. Nu ska jag se på film, sen sova. Imorgon har jag sovmorgon till.. *smsar sami och frågar* Klockan 10.40! Grymt :D
Men nu ska jag slå på en film. Godnatt!

Har ni något förslag om vad jag ska blogga om?

Hej! Kom precis ut ur duschen. Alva har varit här nu ett tag, men nu ska hon gå hem. Vet ni vad som har hänt föresten? Vår lilla katt Lillit, ni vet?, har blivit brunstig! Haha, så snart blir det väll kattungar då. Gud så gulligt! Men det tar typ ett tag innan dom kommer. Men ändå ;)
Statistiken går uppåt! Men det är väldigt få som kommenterar. Som vanligt. Men det kanske inte så roliga inlägg att kommentera. Hmm.. Vad vill ni läsa om i min blogg? Skriv en kommentar om ni kommer på något! Skulle bli jätte glad om ni kom med förslag.
PS. glöm inte att rösta på mig här! Kom igen, jag vet att du vill ;) (driver)

Bakat sockerkaka-muffins

..med söta hjärtformer! ;) Blev dock inte så jätte lyckade. Vet inte vad som var felet, men dom var lixom lite torra i smaken typ :/ Men dom var väll goda ändå :)

Så här ser jag ut idag.

Men nu måste jag gå. Har bild som första lektion. Love ♥ Ha en finfin dag! :)

Full måne!


Efter lite inställningar på kameran och efter många försök lyckades jag få några bra bilder på fullmånen ikväll. Det är ju verkligen perfekt dag för det. Så klar himmel och allt! :)

Gick vidare i fototävlingen!

..Nu mina fina läsare. Nu ska ni få en uppgift: Gå in här, kommentera "bidrag 4" och hjälp mig att vinna en fjärrutlösare! Enklare en så är det inte. Det skulle vara jätte kul om ni röstade på mig, please! (:
RÖSTA PÅ MIG!


Gillar att sitta i köket.

Tja! Nu sitter jag i köket och bloggar. Jag gillar att sitta här, man känner sig social lixom. Man kan sitta och kolla på när pappa eller mamma lagar maten, eller Isak gör läxan. Och sådär ;)
Håller faktiskt på att skriva en packlista till Thailand. Men gud vad jag skryter och upprepar att jag ska dit hela tiden, haha ;$
Men nu ska jag fortsätta skriva min lilla packlista! (:

Nu är jag på väg till tuben. Är lite sen i...

Nu är jag på väg till tuben. Är lite sen idag, men tror jag hinner ändå.. Fuck, nu missa jag tuben -.- aja, nästa kmr nog snart. Ha en bra dag/ amanda


Im lost.


Ledighetsansökan

Såå, nu ska jag väll bara packa så åker jag.. om 11 långa dagar! :(
Det känns bara så jävla underbart att komma bort från Sverige och allt. Jag har seriöst inte fått en solstråle på mig på tre månader känns det som. Det är inte okej!
Kom precis ut från duschen, nu ska jag bara göra klart engelska läxan. Sen känner jag mig klar för kvällen! Skönt :)

Mellis

Hej, nu sitter jag ich äter mellis. Jag och Julia åkte förbi Liljeholmen efter skolan jag bytte en grej på gina. Sen satte vi oss och åt en paj från donken. Haha! Sen åkte jag hem. Och jaa, nu äter jag som sagt mellis och kollar på personersjävlar på kanal5 play (y)
Bloggar mer sen! ♥

Till skolan (snart)

Wow! Igår fick jag besöksrekord på min blogg! Tänker inte säga hur mycket men de senaste dagarna har min statistik gått uppåt, och uppåt! Jaja, ska till skolan snart. Ska bara ta parfym och lite sånt ;)
Bloggar när jag kommer hem. puss! :) ♥

Vinter/Sommar

Haha, vad tycker ni ser härligast ut sommar eller vinter? ;)

Dagnes inköp

Nu ligger jag i sängen, proppmätt. Det blev tacos ikväll till middag, väldigt ovanligt för att vara min familj. Men jag älskar det, så det var gott! :)
Åkte ju som sagt till stan efter skolan med Julia. Jag hittade inte dom där solglasögonen som jag snacka om. Menmen.. där imot hittade jag min kjol som jag har tittat på i typ ett halvår (känns det som). Men den har kostat 249:- så jag har lixom aldrig orkat köpa den. Men nu hittade jag den på rea för 49kr! LYCKA :D
Från Ginatricot :) Testade den precis, den är skitfin på också! (:

Datasalen

Nu sitter jag i datasalen. Slutar efter den här lektionen, då ska jag och Julia åka till stan! Så det blir kul :)
Mamma sa att man kunde köpa solglasögon på lindex 2 för 10kr. Perfekt till Thailand, eller hur? ;) Nejmen nu ska jag göra det man ska. Eller kanske inte.. haha! ♥

Ljuslykta

Solsidan var skit kul! Asså vafan Ove.. x)
Nejmen nu har jag (pappa) iaf bytt lakan i sängen, mamma dammsög mitt rum idag också så nu är det nice här i mitt rum. Jag ska nog se ett avsnitt på pensionersjävlar på kanal 5 innan jag går och lägger mig, men godnatt iaf! :)

Lärt mig mycket idag.

Är hemma nu! Kursen var jätte lång (2,5 timma) men jag lärde mig grymt mycket! Det var jätte kul, nu kan jag min kamera mer en dubbelt så mycket jag kunde innan. Dom visade massa funktioner jag inte ens visste fanns. Så det var skit bra! :)
Vi svängde av på coop forum efter. Jag köpte lite godis. Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter godiset. Klockan åtta börjar ju solsidan, som jag måste kolla på. Ska ni se det ikväll? :) ♥

Nu måste jag gå

Såhär ser jag ut idag. Men nu måste vi iväg på fotokursen! :D

Punkt ett avklarad ✓

Nu sitter jag och äter frukost, dricker te!

Fotokurs kl 14.00!


Godnatt

Bilder från we♥it
Ska snart sova tror jag är super trött.. gääsp!

Miraklet vid st anna

Nu ligger jag och kollar på den här filmen. Spännande, sorglig, hemsk är nog de tre orden för filmen.. :/

Ringar - new in!

Hej, nu kom jag hem från stan. Var där med Alva & Filippa, vi åt på resturang på zinken. Jätte gott! är helt proppmätt nu.. sen gick vi av i liljeholmen. Där såg vi en jätte konstig tunnelbana (den nya modellen) om vi har varit i London (..jag tror att det är likadant i New york?) där är det så. Lixom sittplatesrna är emot varandra längs sidorna. Inte som fyra-sätens platser lixom, om ni fattar? ;)
Där kolla vi lite i affärer mest på gina, jag köpte två fina dubbelringar. Bilder här under:
LOVE ringen = 129kr på GT
Blommaringen = 99kr på GT

awsome

Idag ska jag och Filippa träffa kusinen Alva! Jag vet inte riktigt vad dom har bestämt men det lät som om vi ska gå på resturang i zinken. Dom har en jättegod thaibuffe där, så det blir awsome (:

Tävling (igen)

Nu tänkte jag vara med i en tävling igen, haha! Som man också kan vinna något från Johan Pixels webshophär kan du också vara med och tävla!
Bilden tog jag när familjen var på resa till Egypten för typ 3 år sen. Jag var inte så foto-intreserad då men jag tycker ändå att jag lyckades få en bra bild på Filippa (min syster) när hon hoppade där i öknen, haha ;)


Om två veckor blir det Thailand!

Godmorgon! Idag är det Lördag.. dvs om 2 veckor är jag nog på väg till arlanda nu, till Thailand. Jippie!
Har tänkt på det här med fototävlingar som dyker upp på bloggar lite då och då. Jag tänkte vara med på lite sånt ibland som inlägget här under. Jag hittade faktist en till tävling som jag vill vara med på..
Så jaa, bara så ni vet det. Så kanske det dyker upp lite tävlingsbidrag på min blogg ibland. Kanske har jag en egen fototävling framöver..? :) ♥
Bild från senaste gången jag var i Thailand, I miss!

Tävlingsbidrag

Tänkte vara med i en fototävling där man kan vinna ett stativ (inte världens finaste då men) stativet är från johanpixels och här är inlägget där ni också kan vara med och tävla!
Bilden tog jag i sommras. En liten fjärill.. :)

Hemma eller gården?

Nu är det Fredag! Ikväll är det fest på gården. Har planerat att koma och sådär men nu mot kvällen vet jag inte riktigt om jag orkar... :/
Jag orkar inte vara hemma, men inte gården heller. Hmm, får de hur det blir. Måste ju fan göra mig iordning nu om jag ska gå. Tänk, tänk.. hemma eller gården?
Jag tror jag stannar hemma ändå, men nu ska jag äta. Ha det bra! :) <3

Skolan

Hej, idag ser jag ut såhär :) Ska gå till tuben snart. Hade sovmorgon idag till halv tio! Jag sov skit djupt, men sen kom filippa in och väkte mig.. :( Men måste jag fixa mig det absolut sista sen gå. Puss!

Min kväll

Hej, kom precis hem från min gamelmoster Lena, snälla Lena. Jag städade lite hemma hos henne och tjänade 200 kr (yeey). Sen satt vi och fika med min mamma som var där också. Det var mysigt ;)
Nu kom jag precis ut ur duschen. Hittade inte mitt shampoo som jag brukar använda så mitt hår luktar.. ovanligt? Såg att jag hade blivit länkad på Julias blogg, hihi! (:
Men nu måste jag ta bort mitt smink och borsta tänderna. Puss, godnatt! ♥

Sun, where are you?

Hejehej, Nu är Emilia här! Vi lyssnar på musik, äter pizza och har det nice sådär. Mår mycket bättre nu! Hostar lite grann ibland och så men annars känner jag mig frisk.
Men vet ni vad jag saknar..? Solen & Värmen, klarar fan inte av vintern länge till.

Inspiration.


Skolan

Nu drar jag till skolan. Längtar tills jag ska träffa alla mina änglaar! :D <3

Scones

Godmorgon på er! Vaknade för ungefär en timme sen. Och nu står jag i köket och gör scones. Idag tänkte jag iaf försöka gå till skolan och iaf typ säga hej till mina kompisar och kanske vara med på första lektionen eller nått. Men det gick inte ens att sätta på mig några jeans, och gå ner till köket och göra frukost utan att jag kände mig heelt överansträngd. Det är skit synd. Jag orkar verkligen inte vara sjuk..
Men nu är the scones klara, bye :) <3

Klart!

Colores


Godnatt

Ska försöka sova nu så Godnatt! :) <3

Hissar sommarkläder (igen)

Nu när jag är helt trött på vintern kan jag inte låta bli att kolla på sommar kläder, så det är därför jag hissar bikinis, och shorts o sånt. Men det går väll bra det också? ;P

Skola imorgon..

Det blir ingen skola för mig imorgon skulle jag säga, febern börjar sakta mot förkylning. Men jag är fortfarande sjuk, pappa tror att det är någon influensa. Kanske, kanske inte. Men det viktigaste är ju att jag börjar bli friskare.. :)
Idag har jag sett på film, spelat lite sims, tagit alvedon, typ sökt på google på grejer om Phuket.. och jag vet inte vad, haha! Inte roligt att vara sjuk.
Nu ska vi äta middag, men kanske bloggar senare ikväll.. ♥

Feber

Vaknade nyss, har feber. Jag har typ aldrig vart så här sjuk, det bara gör ont överallt. Igår kunde jag inte sova, och så vaknade jag nu. halv åtta
Jag kommer inte orka blogga.. iaf idag, och om jag känner mig likadant imorgon, så bloggar jag inte då heller.
Men nu får ha det bra så länge ♥

Ont i halsen

Godmorgon. Nu har jag duschat, och smörjt in mig med b.u.s (för första gången, var tvungen att testa), jag inbillar mig hela tiden att jag har blivit brunare redan..
Idag vaknade jag i Filippas rum klockan åtta på morgonen och jag kännde mig typ as sjuk. Så jag gick in på toan och tog typ alvedon. Sen försökte jag somna om men då hade jag rethosta (så jävla jobbigt) då gav jag upp och satte på en film. Nu känner jag mig lite bättre, har bara jävligt ont i halsen.

Skärholmen nästa

Outfit & facelook, nudrar jag till skärholmen. Puss! :) ♥

Movie time

Inte världens bästa uppdatering idag.. Nu ligger jag med datorn i knät och solsidan boxen brevid. Nu blir det movie time! :)

Bildbomb, jul till nyår

Jag och Filippa (min syster) var och julshoppade i stan! myys :)
Julaftonmorgon, min frukost!
Kalleanka (:
Julmat!
Pressentutdelning
På juldan firade vi med släkten (här är en del av mina kusiner och syskon).
På väg till några familjekompisar som bodde i en herrgård!
Dag ett:
Fanny!
Sen gick vi ner i deras källa, skit läskigt. haha! huset byggdes på 1600 talet så man kunde hitta massa gamla grejer där..
Filippa
Lille Nils!
På väggen i källarn
Sen åt vi middag..
Dag två:
Vi var ute på isen. Jag tog massor av bilder men kameran klarade inte av ljuset så bra. Så de flesta bilderna blev väldigt mörka :/
Nils igen :)
Nyåår!

Fotointreserad?

Godmorgon!
Tänkte bara fråga.. är det någon av mina kära läsare som är fotointreserad (som jag) för isf borde ni verkligen gå in på den här hemsidan. Läste om henne i senaste Frida, ni måste bara gå in på länken Länder - Grekland - Paros - Byar!


00:00:00


Spelat sims!

..Asså sims är fan sjukt kul, haha! Just nu kör jag på en sim som är rockstjärna, har världens finaste hus och allt! (hon är på sista bilden på collaget) ;)
Till dig som fråga: Aa, jag har springband hemma. Det var typ en julklapp till hela familjen. Ett av mina nyårslöften är att typ försöka springa typ två gånger i veckan! Det är skit jobbigt ;$

14.30

Nyduschad, helt slut efter ha sprungit 1,5 km. Tänker på allt & inget :)

Nallebjörn

Nån random bild jag tog nyss. Ikväll ska familjen åka till farfar för att fira en liten minijul (:
Nallen uppe på bilden köpte jag i London. Jag kommer ihåg att det var typ minst 2meter högt berg med massa sånna där nallar, haha!
Aja, nu ska jag springa på springbandet typ en kvart. Sen duscha! (:

Bikini från H&M


Vattenbilder


Thailand/Phuket

Nu är det bokat och klart! Då blir det Thailand/Phuket om 25 dagar! Här är några bilder från vårt hotel!
Det ser ju trevligt ut, eller hur ? ;)

Project: städa huset!

Godmorgon, vaknade för ett tag sen. Har legat och kollat på trubbel i paradiset och drömt mig bort utomlands..
Jag och mamma ska faktiskt åka utomlands nu i slutet av Januari. Det lutar mot Thailand, men inget är bestämt än :)
Min syster ska gå och pierca naveln idag. Så det blir spännande att se sen :D
Nu har jag bestämt mig att städa hela huset = tjäna pengar!
Bloggar mer sen!

Min dag (:

Kom hem från gården nyss. Det var fett kul idag, det skulle typ vara fest men så mycket "fest" vart det ju inte men det var kul iaf. På slutet smällde folk massa raketer vid tuben och allt, fett läskigt, haha! ;)
Var med Ebba innan vi träffades klockan två och åkte till stan. Sen åkte vi till liljeholmen och jag klippte mig. Jag tyckte själv att det blev ganska kort, men jag hade sagt till frisören att "hon skulle klippa så mycket som det behövdes" så jag får väll skylla mig själv. Ni får se bild sen.
Aa, sen åt vi middag hemma hos Ebba och snacka lite, senare drog vi till gården!
Ja det var min dag det, nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sånt sen ska jag se Familjen Jones!
Lite scary/random bild sådär ;)

aaustin.blogg.se

Tja! Det här är min nya blogg. Amanda heter jag, ni kanske har läst någon av mina gamla bloggar? amandaaustin.blogg.se, parisochstockholm.blogg.se, soulmate.devote.se?
Men nu ska jag börja blogga här iaf! Min kompis Ebba har gjort min design, huur fin? :D
'
Jag skriver om min vardag, kompisar, foton, outfit & facelook och sånt ni vet (som typ alla andra bloggar). Men vad ska man göra för att få en blogg som inte är som alla andras om man vill skriva om allt det där?
Kan ju försöka.. ;)

RSS 2.0